Nemzetközi ICC belvízi+tengeri hajóvezetői jogosítvány 2 nap alatt, 500 euró+vizsgadíj

Legközelebbi tanfolyam: július 12-13.+grátisz manővertréning július 11.

Bemutatkozás

Az iskola vezetője: Kovács Péter

Személyesen én tartom az ICC+B tanfolyamot, és a vizsgán is én leszek veled.

Belvízi és tengeri képzéssel foglalkozom 1998 óta. Az életem a hajózásról szól: van egy dunai motorcsónak bázisunk Budapesten, egy balatoni belvízi vitorlás iskolánk Balatonfűzfőn és tengeri vitorlás bázisunk Zadarban. Az ICC vizsgákat Sisak-on („sziszak”) tartjuk.
Azért foglalkozom hajóvezetői oktatással, mert ez az egyetlen módja, hogy folyamatosan azt csináljam, amit legjobban szeretek: hajózni és vizen lenni. Emellett szeretek emberekkel foglalkozni, szeretek előadást tartani, vagy éppen a hajó fedélzetén oktatni. Amit az iskolám nagy előnyének tartok a versenytársakkal szemben: itt végig személyes odafigyelést fogsz tapasztalni, türelemmel és udvariassággal. Nem alkalmazottakkal találkozol, hanem velem! Nagy különbség, tapasztalni fogod. 

A tanfolyamok alapelvei

A belvízi és tengeri hajóvezetői vizsgára felkészítő tanfolyamaimon nagyon fontosnak tartom a jól szervezettséget, pontosságot és gördülékenységet: onnantól kezdve hogy jelentkezel az űrlap kitöltésével, egészen addig, amikor kezedbe veszed a hajóvezetői jogosítványodat, minden alaposan meg van szervezve és előkészítve. Jelentkezés után azonnal megkapod a tananyagot, a vizsgahelyek előre le vannak foglalva minden tanfolyamunkra, mindig minden turnusunk indul (sőt általában sokkal korábban meg is telik), az oktatás körülményei professzionálisak, a belvízi+tengeri hajóvezetői jogosítványodat pedig nem postán küldik, hanem a sikeres vizsga után azonnal megkapod és akár már aznap délután hajózhatsz vele vagy belvízen vagy tengeren, vitorlás vagy motoros hajóval.

Gyakorlati ismeretek fontossága

Ha vitorlás vagy motoros gyakorlati manővertréninget szeretnél elvégezni, kiváló műszaki állapotú saját hajókkal várunk bázisainkon: belvízi vitorlástréning a Balatonon Dolphin 26 típusú vitorlásokkal, motoros gyakorlati tréning a Dunán Terhi 445 típusú kisgéphajókkal, tengeri vitorlás manővertréning az Adrián, Jeanneau 34 vitorlással. Nem charter hajókkal oktatunk hanem saját hajókkal, oktatásra kialakítva.

A tanfolyam után 

A hajóbérlésben is segítséget kapsz, hiszen a legtöbben bérelt hajóval fognak hajózni a tanfolyam után. Megbízható és korrekt charter partnereink vannak a Balatonon, Dunán ás az Adrián is, ahol megkülönböztetett figyelemmel és segítőkészséggel várnak majd Téged!

Büszke vagyok arra, hogy vendégeim évekkel a tanfolyam után is megkeresnek élményeikkel, és akkor is én vagyok az első aki eszükbe jut, ha éppen hajózással kapcsolatos tanácsra van szükségük.

Szeretettel várlak Téged is a tanfolyamon!

A jelentkezés egyszerű és gyors

Jelentkezés: az űrlap kitöltésével, azonnal érkezik a jelentkezési anyag!

Kapcsolat: Ha olyan kérdésed van, amire a weboldalon vagy a FAQ menüpontban nem találtál választ, e-mailben az iccjogositvany@gmail.com címen tudsz írni, vagy a 30-271-6858 számon hívni. Ha nem tudom felvenni -oktatási időpontokban nem tudok hívást fogadni- írj egy sms üzenetet és visszahívlak. 

Nincsen még hajós jogosítványod?

Most 2 nap alatt megszerezheted. a belvízi+tengeri kombinált jogosítványt!

Helyszín: Sisak (Horvátország) Péntek 15:00-szombat 10:30

díjmentes kisgéphajó manőverténinget adunk minden tanfolyamhoz! (Budapest, Bella Marina Budafok)

Legközelebbi IdőPONT: júlIUS 12-13.

TANFOLYAMDÍJ 500 EURÓ+150 EURÓ VIZSGADÍJ! Ajándék manővertréning július 11.

LEGYÉL TE A HAJÓ KAPITÁNYA, SZEREZD MEG AZ ICC JOGOSÍTVÁNYT!